Toma

Toma

Instructor de Fitness&Personal Trainer
EnerGym 15. Moara de foc, Iași

Salut, sunt Toma și sunt Antrenor personal și Antrenor de fitness în cadrul clubului sportiv Energym. Mă găsești în sala de fitness din str. Moara de Foc, Energym 15, Iași.

Am o experiență de 10 ani în antrenamentul de fitness și culturism și sunt pasionat de activitățile sportive din anul 2007. De asemenea, am experiență și în antrenamentul de Calisthenics* (exerciții cu greutatea corpului pentru dezvoltarea masei musculare și a forței).

Activitatea în domeniul fitness-ului am început-o din dorința și plăcerea de a lucra cu oamenii și a-i ajuta să-și îmbunătățească modul de viață.
Sunt calm, înțelegător și atent la nevoile clientului. În general, sunt tipul de persoană cu care îți dorești să ai și o discuție diferită de antrenament sau sport în general. În același timp sunt serios și riguros cu antrenamentul și nu accept să lucrez decât cu persoane muncitoare și cu un caracter plăcut.
Colegii mă descriu ca fiind sociabil, respectuos și disciplinat în muncă.

Atunci când sunt în sala de fitness, îmi place să discut cu clienții, să le răspund la întrebări și să creez un mediu de antrenament confortabil, plăcut și motivant. Pe lângă antrenament, sunt pasionat și de activitățile conexe sportului: nutriție sănătoasă, stil de viață echilibrat, o viață socială armonioasă și pregătire continuă prin acumularea celor mai noi informații și tehnici în domeniul antrenamentului fizic.

Deși am obținut rezultate foarte bune privind îmbunătățirea aspectului fizic al clienților, consider că cele mai notabile și importante rezultate le-am obținut atunci când am reușit să echilibrez modul de viață și stilul alimentar al anumitor persoane cu care am lucrat, prin exemplul personal, informație solidă, inspirație și încurajare.

MESAJ CĂTRE VIITORI MEMBRI AI CLUBULUI

Tu ai puterea să-ți îmbunătățești viitorul și activitatea de fitness este instrumentul de bază care te poate ajuta în această direcție!

DE CE ENERGYM?
Sportul trebuie să fie nelipsit și parte integrantă dintr-un ritm de viață sănătos și productiv, la Energym vei găsi persoanele potrivite care te vor îndruma în această direcție.

DE CE TOMA?

Vino să ne cunoaștem, vei întâlni un prieten.

Ne vedem la sală,

TOMA


Antrenor Fitness
Culturism
Calisthenics
Antrenor personal