Ionuț

Ionuț

Instructor de Fitness&Personal Trainer
EnerGym 15. Moara de foc, Iași

Salut, sunt Ionuț si sunt Instructor de Fitness și Personal Trainer la sala de fitness Energym 15 , Moara de Foc -Iași. Am o experiență de 14 ani în domeniu și alături de mine te poți delecta cu următoarele activități: Fitness, Cardio, Cycling și Body Pump.

Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport în anul 2004 unde am obținut specializare în fitness și culturism. Am început activitatea ca instructor de fitness încă din anul 3 de facultate, iar practicarea activităților sportive studiate, m-au determinat și motivat de-a lungul timpului să-mi mențin o formă fizică bună și un corp sănătos.

Sunt o fire veselă, optimistă și sociabilă și îmi place să ajut oamenii cu care lucrez. Mă regăsesc în personalitatea sangvinică prin spontaneitate, optimism, entuziasm, energie la cote maxime și flexibilitate în modul de gândire.  Colegii mă descriu drept o persoană cu un simț al umorului bine dezvoltat și foarte sociabilă.

Pe lângă activitățile din cadrul sălii de fitness, practic înnotul și atletismul. Dacă ești  pasionat de Skandeberg la fel ca mine, te pot ajuta să-ți dezvolți această pasiune până la nivelul de profesionist cu exerciții specifice.

Au fost multe rezultate deosebite și frumoase obținute cu membrii clubului care și-au dorit cu adevărat: un plus de masă musculară, slăbire, tonifiere dar și o formă fizică armonioasă și o stare de bine.

MESAJ CĂTRE VIITORI MEMBRI AI CLUBULUI

Să fie consecvenți, hotărâți și serioși în tot ceea ce își propun. Iar dacă sunt la începutul activității în acest frumos domeniu, să nu ezite să apeleze la serviciile și sfaturile  unui instructor personal specializat :).

DE CE ENERGYM?

Vă așteptăm cu un spațiu generos, o sală aerisită și luminoasă, aparatură de ultimă generație, personal calificat, flexibil și gata să răspundă oricând nevoilor și dorințelor fiecărui membru.

DE CE IONUȚ?

Pentru că, de-a lungul anilor, clienții motivați, au reușit să obțină rezultate foarte bune, urmând programele mele, dar și respectând îndeaproape indicațiile despre alimentație și nutriție în general! Vor cunoaște garantat succesul și reușita în tot ceea ce și-au propus, cu o condiție: să asculte sfaturile instructorului și să nu ”trișeze” în timp ce nu sunt la sală , cu alimentația și în general cu modul de viață.

Activitățile efectuate în sala de fitness/cardio sub coordonarea instructorului, vor fi unele dintre cele mai plăcute, relaxante, dar totodată și eficiente pentru că un instructor pune pe primul loc sănătatea clientului și bineînțeles, rezultatele :)!

Ne vedem la ,

IONUȚ

14 ani exp Instructor de Fitness&Personal Trainer
Fitness
Culturism
Cardio
Cycling
Body Pump
Skandenberg
Personal Trainer