Daniel

Daniel

Instructor de Fitness&Personal Trainer
EnerGym 15. Moara de foc, Iași

Salut, sunt Daniel și sunt Instructor de Fitness și Personal Trainer la sala de fitness Energym 15 din Moara de Foc, Iași.

Acum 16 ani am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Iași, iar în cadrul masteratului m-am specializat pe Managemet și Marketing în sport.

Mă consider un familist convins, sunt foarte serios, punctual, motivat și foarte ambițios.

Am o personalitate puternică, iar colegii mă descriu drept o persoană de încredere pe care se pot baza atunci când au nevoie de ajutorul meu. Sunt omul care face lucrurile să se întample atunci când alte persoane dau înapoi și știu să fac un pas în spate atunci când situația o cere.

Sunt 23 de ani de când am pășit pentru prima dată într-o sală de fitness, în 1995 eram foarte slab (aveam doar 58kg) și m-am apucat să lucrez cu greutăți, Rezultatele au apărut mai greu din cauza lipsei unui antrenor și a informațiilor despre acest sport. Fiind răbdător și autodidact am obținut rezultatele dorite. Mi-am demonstrat că se poate și am vrut să transmit mai departe cunoștințele acumulate și nu în ultimul rând senzația de a mă simți bine în propria piele.

În afara sălii sunt pasionat de handbal și înnot și consider că orice activitate sportivă conexă are la bază antrenamentele din sala de fitness . Încurajez toți cursanții să practice sport și în afara sălii de fitness pentru că în acest fel își pot dezvolta un stil de viață activ și sănătos.

MESAJ CĂTRE VIITORI MEMBRI AI CLUBULUI

Cu un antrenament , o alimentație echilibrată și un instructor personal care să te ghideze, poți obține tot ce vrei de la corpul tău.

DE CE ENERGYM?

Pentru că la Energym Center chiar se obțin rezultate!

DE CE DANIEL?

Timpul și rezultatele obținute mi-au demonstrat că încrederea în forțele proprii se construiește zi de zi prin mici victorii. Oricărui cursant care va lucra alături de mine aș vrea să îi transmit să aibă încredere pentru  că rezultatele vor apărea cu siguranță, rolul meu este ca împreună cu el să le fac să se întâmple. Mai multe exerciții și mai puține vorbe!

Ne vedem la sală,

DANIEL

Fitness
Culturism
Personal Trainer
Instructor de Fitness
Cardio