Carmen

Carmen

Fitness Assistant&Personal Trainer
Iași, Sf. Lazăr nr. 4

Bună, sunt Carmen și sunt Personal Trainer&Instructor de Aerobic la sală de fitness Energym 04 Sf. Lazăr Iași.

Fitness, Cardio, HiiT indiferent de antrenament sunt alături de tine să muncim împreună pentru rezultate, fără scuze, doar cu bună dispoziție și pași alerți către corpul pe care ți-l dorești.

Am 3 ani de experiență în fitness, disciplină și entuziasm cât cuprinde și nu uit niciodată să-mi pun zâmbete pe față indiferent cât de grele ar fi antrenamentele pe care le parcurgem împreună. Da, și instructorii se antrenează cot la cot cu tine la Energym.

Sunt o persoană motivată și vorbăreață, deschisă mereu spre nou și mai bine, știu ce vreau de la mine și de la persoanele cu care lucrez odată trasate obiectivele.  Te invit să te lași pe mână mea când vine vorba de fitness. Odată porniți la drum eu voi fi cea care te va ghida și stimula să duci lucrurile până la capăt.

Sunt o persoană veselă, amuzantă și muncitoare. M-am apucat de slăbit singură, neavând  experiență în domeniu. Pur și simplu am combinat cunoștințele de la Facultatea de Medicină (pe care apropo am înghețat-o pentru a-mi urma adevărata pasiune-fitnessul), regimul și alte activități și mi-a ieșit. Regimul alimentar și alte activități sportive împreună cu pasiunea pentru acest domeniu m-au adus în postura în care sunt. E simplu, dar nu ușor (vorbește autotdidacta din mine 🙂 ).

Îmi plac antrenamentele de forță în sală și activitățile de grup pentru că mă umplu de energie pozitivă, iar în afara sălii practic baschetul și alergările în aer liber.

Sunt mândră că am putut să transmit mai departe cunoștințele acumulate și că după antrenamentele cu mine, kilogramele în plus ale cursanților mei au fugit cu viteze de cel puțin 4kg/lună, nu pe marte :))!

MESAJ CĂTRE VIITORI MEMBRI AI CLUBULUI

Pășește cu încredere în sala de forță! Sunt aici sa te  îndrum spre o nouă cale și un antrenament personalizat nevoilor și dorințelor tale. Vom lucra cu energie și veselie!

DE CE ENERGYM?

Vino la noi și vei avea parte de oameni călduroși la dispoziția ta. Atmosferă placută, ambient relaxant și oameni de calitate și cu glumele la ei. Am glumit :)!

DE CE CARMEN?

Fii încrezator în tine! Cu răbdare și muncă necesară vei ajunge să-ți disciplinezi viața, să ai rezultatul dorit și sănătate sufletească (sportul ajuta echilibrul emoțional prin eliminarea toxinelor, care generează stări de spirit negative 😉 )

Ne vedem in sală,

CARMEN

HIIT
Personal Trainer
Fitness Trainer
Cardio