Alexandru

Alexandru

Fitness Assistant&Personal Trainer
Iași, Sf. Lazăr nr. 4

Salut, sunt Alexandru și sunt Personal Trainer atunci când îți dorești cu adevărat să obții rezultate și Fitness Assistant atunci când ai nevoie de sprijin în desfășurarea antrenamentelor de bază. Mă ocup de Fitness și Cardio în clubul Energym 04 din Sf. Lazăr Iași.

Sunt foarte optimist, foarte energetic, dinamic, deschis către noi provocări și tot ce înseamnă sport și disciplină personală, dar mai bine ne vedem în sala de antrenament dacă vrei să intrăm în detalii.

Am o experiență de 2 ani și jumătate în domeniul fitnessului și practic arte marțiale și Kickboxing de când mă știu.

Am început activitatea în domeniul fitnessului în ideea de a-mi îmbunătăți condiția fizică pentru artele marțiale, apelând la diverse exerciții și programe din fitness complementare antrenamentului de arte marțiale. Îmi plac antrenamentele de forță în circuit (mai multe exerciții executate unul după altul) și circuitele rapide cu intensitate mult mai înaltă față de cele standard.

Colegii mă descriu drept o persoană consecventă și mereu gata de acțiune, iar eu nu îi contrazic. Pasiunea pentru fitness a început din anul 2013 când am terminat facultatea de Educație Fizică și Sport unde am obținut și specializarea în acest domeniu. În paralel, practic arte marțiale și pun accentul pe estetică corporală.

Datorită acestor pasiuni  am reușit o metamorfoză dramatică care mi-a permis să-mi dezvolt forța și rezistența în lupta corp la corp.

Ca antrenor îmi place să pun membrii în situația să tragă de ei până în punctul în care să-și depășească limita. Eu intervin în momentul în care membrul trebuie să facă ultima repetare pentru a-l stimula. Sunt de părere că fiecare membru trebuie să-și ducă antrenamentul până la capăt și că nimeni altcineva nu poate să facă asta în locul lui.

În funcție de scop eu îmi adaptez cunoștințele și experiența ca să pot să-l aduc pe membru acolo unde trebuie să se afle din punct de vedere fizic. Mă ajută mult să știu care-i sunt așteptările, îmi este mult mai ușor să structurez de exemplu bicepsul, tricepsul sau o anumită grupă musculară. Dacă vrea să își dezvolte rezistența, antrenamentul diferă, dacă cineva dorește de exemplu să intre la Academia Militară pot să-l ajut cu trasee aplicative, contra cronometru etc.

MESAJ CĂTRE VIITORI MEMBRI AI CLUBULUI

Să fie deschiși și să îndrăznească, să aibă un scop clar sau cel puțin o imagine în minte despre cum ar vrea să arate. Indiferent de cât de departe sunt de acea imagine, consider că scopul lor poate fi realizabil. Dacă  scopul nu este totuși bine definit, în funcție de evoluție putem hotărî pe parcurs de comun acord în ce direcție ne îndreptăm pornind de la câteva antrenamente de bază.

DE CE ENERGYM?

Pentru că la Energym fiecare are o șansă să-și descopere potențialul fizic și psihic.

DE CE ALEXANDRU?

Toate antrenamentele pe care le-am practicat până în prezent m-au ajutat să-mi îndeplinesc obiectivele ce țin de condiția fizică. Îmi propun ca alături de mine, fiecare membru să afle pe pielea lui toate beneficiile de care am avut și eu parte.

Ne vedem la sală,

ALEXANDRU

Antrenament forta
Cardio
Antrenament rezistenta
Fitness
Antrenament academia militara
MMA base training