Reguli de siguranță și protecție pentru Cluburilor enerGym

Cluburile enerGym sunt pregătite pentru antrenamente în maximă siguranță!

REGULAMENT CLUBURI ENERGYM CENTERREGULI DE SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE PENTRU CLUBURILE ENERGYM CENTERPersonalul enerGym center va asigura îndeplinirea tuturor protocoalelor stricte de curățenie. Întregul club va fi dezinfectat constant pe tot parcursul zilei, cu anumite zone închise pentru curățenie amănunțită, atunci când este nevoie. • Pentru procesele de curățare recurente, folosim produse dezinfectante demonstrate ca fiind eficiente împotriva microorganismelor și bacteriilor dăunătoare sănătății corpului uman.

 • De asemenea,  vom dezinfecta pe tot parcursul zilei toate echipamentele din club, cu pulverizator și soluții speciale.Program de funcționare
 • Orele de funcționare ale clubului au fost modificate pentru a permite curățarea și dezinfectarea profundă a spațiilor.Reguli pentru păstrarea distanței minime sociale de 1,5 m

Pentru ca membrii să se simtă protejați și în siguranță, semne de distanțare socială și seturi noi de reguli sunt amplasate în zona recepției, în zona fitness, zona cardio, studio clase de grup, zona vestiare și băi.

Zona Recepție

 • Există montate despărțitoare din plexiglas, proiectate pentru a oferi un filtru în plus de protecție între membri și personalul din zona recepției.

Zona Fitness

 • Anumite echipamente au fost scoase din folosință, pentru a încuraja distanțarea fizică. Respectați instrucțiunile personalului pentru sănătatea tuturor.

Zona Cardio

 • Există montate despărțitoare de podea pentru a permite utilizarea echipamentelor în siguranță, respectând distanțarea fizică.

Zona Studio clase de grup

 • Rezervarea în prealabil este obligatorie pentru a putea participa la clasele de grup. Pentru accesul la platforma de rezervări, este necesară crearea unui cont de utilizator. Acuratețea și validitatea datelor introduse servesc la comunicarea eficientă între Clubul enerGym center și membrii săi pentru desfășurarea eficientă a rezervărilor. Distanța minimă necesară dintre membri, va fi implementată prin număr limitat de locuri la fiecare clasă de grup și semne speciale de podea. Respectați instrucțiunile echipei în cadrul tuturor antrenamentelor de grup.

Zona Vestiare și băi

 • Există un număr maxim de membri ce pot folosi vestiarul sau băile în același timp, de aceea recomandăm: veniți deja echipat pentru antrenament (cu pantofi de schimb disponibili) sau limitați perioada de timp necesară utilizării acestor două zone comune. Dulapurile, toaletele, oglinzile și toate dispozitivele disponibile în aceste zone vor fi frecvent dezinfectate pe parcursul zilei.REGULI DE IGIENĂ ȘI PREVENȚIE PENTRU MEMBRII ENERGYM CENTER
Verificarea stării de sănătate La intrarea în club, personalul va verifica temperatura tuturor membrilor cu dispozitivul aflat în dotare. Aceasta trebuie să se încadreze în parametri normali: 36,5 – 37,5 grade. Dacă cifra afișată pe ecranul dispozitivului nu se încadrează în parametri normali, membrul va fi rugat să părăsească incinta din motive de siguranță.

Reguli de urmat pentru protecția personală în zonele comune:

 • Masca de protecție: Purtarea măștilor de protecție este obligatorie în zonele comune;
 • Dezinfectarea mâinilor este obligatorie la fiecare intrare; Membrii vor folosi produse de dezinfectare a mâinilor atunci când intră în club și frecvent pe toată durata vizitei. Produsele de dezinfectare pentru mâini vor fi disponibile la stațiile instalate în toate zonele din club;

 • Evitați pe cât posibil contactul apropiat cu celelalte persoane. Respectați marcajele specifice din interior. Urmăriți cu atenție marcajele de pe uși, podea, băi (“Păstrează distanța”, “Purtați mască de protecție când vă aflați în incintă etc.);
 • Protejați-i pe cei din jur și respectați igiena respiratorie. Când tușiți și strănutați, acoperiți gura și nasul cu pliul cotului sau cu un șervețel – aruncați șervețelul imediat într-un coș și curățați-vă mâinile cu un dezinfectant pe bază de alcool sau cu săpun și apă;

 • Spălarea frecventă pe mâini. Cel puțin 30 de secunde cu săpun și apă. Este obligatorie spălarea mâinilor de fiecare dată când accesați și părăsiți zona rezervată;
 • Pantofi sport de schimb: utilizarea pantofilor sport de schimb este obligatorie;
 • Nu este permisă folosirea dușurilor;
 • Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura dacă NU aveți mâinile igienizate;

 • Dezinfectați încălțămintea folosind covorașele găsite la fața locului (dezinfectate după fiecare utilizare, cu soluție de “CLORAMÍNĂ s.f. Substanță netoxică, care se prezintă sub formă de pudră albă cristalină, solubilă în apă, folosită ca bactericid, oxidant și dezodorizant.” sursa www.dexonline.ro);
 • Dacă nu vă simțiți bine, vă rugăm să-i anunțați din timp pe cei care vă pot ajuta. Dacă aveți simptome precum febra, durerea în gât, tuse sau probleme respiratorii obstructive, vă rugăm să vă autoizolați și să anunțați personalul medical avizat;

Nerespectarea Regulamentului duce la imposibilitatea de a participa la antrenamente.
Soluții dezinfectante Membrii vor folosi soluții dezinfectante pentru a curăța echipamentul înainte și după utilizarea acestuia, pe lângă protocoalele de curățare deja existente. Soluțiile dezinfectante vor fi disponibile în toate zonele din club.
Antrenamentul de grup și cel personal

Studiourile vor fi deschise cu 10 minute înainte de începerea clasei. Participanții vor trebui să folosească soluția dezinfectantă pentru mâini înainte de a intra în studio. Se va intra în studio, numai după ce ceilalți participanți au terminat activitățile și se va acorda timp necesar pentru aerisirea spațiului.

Recomandarea este să dezinfectați, înainte și după antrenament, echipamentul folosit la clasele de grup.

Toate recomandările și corecțiile instructorilor personali și de antrenamente de grup, se vor face verbal.Reguli de urmat pentru protecția personală în zona rezervată pentru clasele de grup:


 • Zona este rezervată pentru dumneavoastră pentru 50 de minute;
 • Zonele sunt împărțite după regula 1 persoană/10mp;
 • Pantofi sport de schimb: utilizarea pantofilor sport de schimb este obligatorie;
 • Prosop : Folosirea prosopului pe saltele este obligatorie pe toată durata accesării zonelor;

 • Zonele individuale și accesoriile folosite, vor fi dezinfectate de către membri la începerea rezervării și la finalul acesteia;
 • Evitați părăsirea zonei rezervate în timpul rezervării;
 • La părăsirea zonei rezervare respectați regulile de protecție personală în zonele comune enunțate mai sus.Tranzacții fără contact

Ca măsură de prevenție și pentru a reduce contactul, recomandăm membrilor efectuarea plăților online, folosind link-ul generat de personalul de la recepție.Toți membrii enerGym center sunt rugați să ia la cunoștință noile reguli interne referitoare la schimbările din club și să urmeze instrucțiunile echipei noastre.


Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări la Regulamentul redeschiderii cluburilor, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a membrilor cluburilor enerGym center.


AI ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE?

Am pregătit pentru membrii enerGym center, un set de întrebări și răspunsuri. Dacă nu regăsiți răspunsul la întrebările dumneavoastră, vă rugăm sa ne scrieți la office@energymcenter.ro.

Când se redeschid cluburile?

 

Cluburile se deschid de pe data 15 iunie 2020.

Ce se întâmplă cu abonamentul meu?

Abonamentele achiziționate de dumneavoastră care au fost înghețate, vor deveni active automat, odată cu deschiderea cluburilor.  Dacă există situații deosebite, vă rugăm să ne contactați.

Am nevoie de rezervare?

Zona fitness și zona cardio pot fi accesate fără programare, în prima săptămână. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări în modul de functțonare a clubului, în cazul în care vor fi considerate necesare, fără necesitatea unui anunț în prealabil.

Este necesară rezervarea pentru clasele de grup.

Pot achiziționa un abonament?

Sunt acceptate cereri și achiziții noi pentru membri, începând cu data 15.06.2020. Recomandăm înscrierea și plata online pentru a minimaliza riscurile. Veți primi un link personalizat din partea echipei de la recepție pentru plata online.

Cât timp pot petrece în zonele fitness și cardio?

Timpul este nelimitat deocamdată, respectând o limită rezonabilă (maxim 90 de minute pentru un antrenament, credem că este suficient). Țineți cont că sunt alți membri ce doresc să participe sau să folosească zona de aparate pe care o ocupați.

Dacă observăm necesitatea de a impune o limită de timp, vom implementa această decizie.

Am acces la dușuri?

Momentan nu este permis accesul la zona de dușuri.

Am acces la vestiar?

Recomandăm să veniți îmbrăcat cu echipament sportiv și să schimbați doar încălțămintea.

Dacă acest lucru nu este posibil, accesul la vestiare este permis, în anumite condiții: un număr limitat de membri pot accesa simultan, timp cât mai scurt petrecut în vestiar, respectarea distanței fizice între membri (minim de 1,5 m) și dezinfectare după fiecare utilizare.