Antrenori


AntrenoriLa Energym creștem odată cu tine și cu membrii clubului nostru. Cu alte cuvinte antrenorii noștri sunt alături de tine și te susțin pe parcursul antrenamentelor fie că sunt ușoare sau grele, fie că ai impulsul sau vrei să-l obții.


Echipa Energym

 

Indiferent de cat de multi ani de experienta ai ca antrenor, mereu exista loc sa cresti. Pentru fiecare membru al clubului pe care antrenorul reuseste sa il aduca in forma lui maxima, antrenorul castiga “puncte” la abilitatea de a antrena. Atat antrenorii cat si colaboratorii nostri iau fitnessul si antrenamentele in serios.   Ne dorim ca tu sa obtii un rezultat tangibil ca membru al clubului nostru. Impingem alaturi de antrenorii nostri pentru a le imbunatati cunostintele, abilitatile si puterea.

DAS TAEKWANDO
DAS TAEKWANDO
Echipa Sportiva
Carmen
Carmen
Fitness Assistant&Personal Trainer

Bună, sunt Carmen și sunt Personal Trainer&Instructor de Aerobic la sală de fitness Energym 04 Sf. Lazăr Iași. Fitness, Cardio, HiiT, indiferent de antrenament sunt alături de tine să muncim împreună pentru rezultate, fără scuze, doar cu bună dispoziție și pași alerți către corpul pe care ți-l dorești.

Alexandru
Alexandru
Fitness Assistant&Personal Trainer

Salut, sunt Alexandru și sunt Personal Trainer atunci când îți dorești cu adevărat să obții rezultate și Fitness Assistant atunci când ai nevoie de sprijin în desfășurarea antrenamentelor de bază. Mă ocup de Fitness și Cardio în clubul Energym 04 din Sf. Lazăr Iași. Sunt foarte optimist, foarte energetic, dinamic, deschis către noi provocări și tot ce înseamnă sport și disciplină personală, dar mai bine ne vedem în sala de antrenament dacă vrei să intrăm în detalii.

Ionuț
Ionuț
Instructor de Fitness&Personal Trainer

Salut, sunt Ionuț si sunt Instructor de Fitness și Personal Trainer la sala de fitness Energym 15 , Moara de Foc -Iași. Am o experiență de 14 ani în domeniu și alături de mine te poți delecta cu următoarele activități: Fitness, Cardio, Cycling și Body Pump. Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport în anul 2004 unde am obținut specializare în fitness și culturism.

Daniel
Daniel
Instructor de Fitness&Personal Trainer

Salut, sunt Daniel și sunt Instructor de Fitness și Personal Trainer la sala de fitness Energym 15 din Moara de Foc, Iași. Acum 16 ani am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Iași, iar în cadrul masteratului m-am specializat pe Managemet și Marketing în sport. Mă consider un familist convins, sunt foarte serios, punctual, motivat și foarte ambițios.

Toma
Toma
Instructor de Fitness&Personal Trainer

Activitatea în domeniul fitness-ului am început-o din dorința și plăcerea de a lucra cu oamenii și a-i ajuta să-și îmbunătățească modul de viață.
Sunt calm, înțelegător și atent la nevoile clientului. În general, sunt tipul de persoană cu care îți dorești să ai și o discuție diferită de antrenament sau
sport în general. În același timp sunt serios și riguros cu antrenamentul și nu accept să lucrez decât cu persoane muncitoare și cu un caracter plăcut.
Colegii mă descriu ca fiind sociabil, respectuos și disciplinat în muncă.